Klub Manjež

Klub za iznajmljivanje Manjež se nalazi u srcu Beograda, na samo sto metara od Slavije i zgrade Beogradjanke. Ovaj sjajni prostor za žurke je renoviran ove 2018. godine. Klub Manjež jedan je od najlepših klubova za žurke i rodjendane u Beogradu. Parking, ekskluzivan ulaz, braon kožni separei, kao i kožna visoka sedenja, rustični enterijer sa crvenom ciglom i brojnim sjajnim detaljima, ostaviće Vas bez daha. Kapacitet kluba je do 100 gostiju, prostor za žurke je klimatizovan, a osoblje profesionalno i nasmejano. Ukoliko tražite lep klub za rodjendan ili klub za žurku bilo kog tipa - Manjež je pravo mesto za Vas! U Manježu su organizovane proslave firmi, svadbene žurke, proslave osamnaestih rodjendana, diplomske žurke... Petkovi i subote su nekada popunjeni i 2 meseca unapred, pa toplo preporučujemo da Vaš važan datum zakažete ne vreme.

Cena zakupa sa osobljem je veoma povoljna, a sama činjenica da se mnogo kompanije odlučuju da baš u Manježu organizuju svoju proslavu firme, govori dosta o usluzi koju pružamo, enterijeru Manježa i energiji koju prenosi na sve prisutne.

Prostor za proslave i žurke koji nudi naš klub Manjež jedinstven je u ponudi klubova i lokala za proslave koji se mogu iznajmiti i vikendom. Kada su žurke i proslave u pitanju, termin traje 5 sati i uglavnom se klijenti i slavljenici odlučuju za termine 22 do 03h ili od 21 do 02h. Svaki dogovor je moguć... Klub Manjež je klub za iznajmljivanje koji osvaja na prvi pogled.

Potrebno je da nas pozovete na 061/6397-357 kako bi zakazali Vašu posetu klubu.

Kada slavite, onda slavite sa stilom,
Klub Manjež

Klub Rooftop

Sigurno jedan od najekskluzivnijih prostora za žurke koje Beograd ima upravo je klub Rooftop. Smešten na vrhu nove poslovne zgrade, sa pogledom na skoro ceo Beograd, klub Rooftop izdvaja se kao najzanimljiviji prostor u Beogradu, za organizaciju svadbenih žurki i korporativnih proslava. Upravo zbog svoje pozicije na vrhu prelepe poslovne zgrade, sa divnom terasom oko skoro celog lokala , kao i ekskluzivnosti koju ima, Rooftop je jedan od retko pristupčnih vrhunskih prostora za žurke u glavnom gradu. Kada kažemo pristupačnih, onda mislimo na krajnu ponudu koju vam možemo napraviti, u zavisnosti od vrste proslave koju organizujete, pa se tako u klubu Rooftop može organizovati:

- svadbena žurka
- proslava godišnjice braka
- proslava firme
- sve vrste korporativnih proslava
- kongres
- sastanak
- druge vrste proslava

Pored sale za zabavu, ukoliko vam je potrebna, na raspolaganju je i mala sala, pogodna za ceremonije prezentacije, intervjue...

Kontaktirajte nas na 061/6397-357 kako bi zakazali Vašu posetu klubu.

Klub Event Centar

Klub Event Centar je najmlađi ekskluzivni prostor za žurke i izdavanje u Beogradu. Event Centar je zbog svog oblika i mogućnosti deljivosti prostora izuzetno zahvalan za sve vrste dogadjaja-evenata. Naš prostor za žurke - Event Centar, izdvojio se po svim svojim karakteristikama 2017. godine, kada je sagrađen. Počev od sjajnog ulaza, izuzetnog enterijera, koji se razlikuje od svega što glavni grad može da pruži, preko ozvučenja najnovije generacije, pa sve do koncepta po kom radimo, Event centar je za vrlo kratko vreme postao sinonim za kvalitetnu organizaciju i dobar provod. Slike Event Centra govore za sebe, a Vi se uživo možete uveriti da je prostor koji se rentira više nego pogodan za proslave firmi, svadbene žurke, proslave rodjendana, promocije, snimanje filmova, modne revije, svadbe, prezentacije i kongrese. Brojne uspešne firme i kompanije su u novembru i decembru 2017.godine u našem Event centru organizovale svoje prednovogodišnje korporativne proslave. Naši standardi su veoma visoki i ništa ne prepuštamo slučaju. Prostor za žurke kojim raspolažemo može se izmeniti prema Vašem upitu. Prostor za iznajmljivanje Event centra odličan je i za organizavanje svadbi i veoma lako se transformiše u prelepu salu za svadbe. Proslave i svadbe koje smo do sada organizovali u Event centru, organizovane su na visokom nivou, a mnoge poznate ličnosti bile su naši klijenti.

Pozovite nas i uverite se zbog čega je Event centar kao klub i prostor za iznajmljivanje pravo osveženje u Beogradu za organizaciju raznih vrsta proslava, godišnjica i žurki. Event centar je upravo osmišljen tako da bude multifunkcionalan i pogodan za razne vrste proslava i druge vrste skupova i druženja. Širina prostora i urbani ekskluzivni izgled koji se da prilagoditi svakoj prilici, pružaju Vam mogućnost za dekoraciju kakvu poželite, da dobro možete isplanirati svoju zabavu, da se dugo pamti. Tim event menadžera sa ukupnim iskustvom u ugostiteljstvu od preko 50 godina, učiniće da se osećate kao kod kuće, a da Vaše specijalno veče premaši sva očekivanja.

Možete nas kontaktirati na 061/6397-357 i odabrati Event centar za Vaš važan datum-jer sigurno nećete pogrešiti.

Ukoliko želite proslavu na visokom nivou,
Klub Event Centar je pravi izbor.

Klub Santo Domingo

Čuveni prestonički klub Santo Domingo više od decenije jedan je od najprijatnijih i najpozitivnijih prostora za žurke i proslave u Beogradu. Smešten u centru Vračara, Santo Domingo je veoma popularno mesto i za dnevna druženja. Jedan od retkih lokala koji je dugi niz godina na visokom nivou usluge, popularan kod mladih i poslovnih ljudi, upravo je Santo Domingo. Do sada smo ugostili brojne uspešne ljude iz sfere sporta, muzike, prosvete, umetnosti, filma, javnog života i ostali omiljen do dan danas. Kada je enterijer u pitanju, Santo Domingo ima veoma lepu kombinaciju sedećih i stajaćih mesta, pogodnih za žurke, rodjendane, korporativne proslave, kao i svadbene žurke. Lokal odiše toplinom i veoma je popularan kao prostor za proslave , upravo zbog ljubaznog osoblja i pozitivnog PR-a koji Santo Domingo ima od uvek. Ukoliko želite da organizujete Vašu proslavu u klubu Santu Domingo, pustite mašti na volju, a mi smo tu da ispunimo sve vaše želje.

Broj telefona za klub Santo Domingo je 061/6397-357.

Klub Cinema

Klub Cinema je beogradski klub tradicije duge preko 15 godina. U našem klubu gostovale su sve najveće muzičke zvezde Srbije i bivše Jugoslavije. Klub Cinema je sagradjen po visokim standardima. Zvuk, rasveta, ventilacija, visoki plafoni, veliki broj sedećih mesta, 2 šanka, bina za bend, sjajna lokacija, neke su od karakteristika koje izdvajaju Cinemu iz ponude prostora za žurke u Beogradu. Ukoliko se odlučite da iznajmite naš klub za Vašu proslavu, brend koji Cinema definitivno ima, kao i kvalitetna usluga, biće veliki plus kod Vaših prijatelja, kolega i poslovnih saradnika. Kao klub za iznajmljivanje Cinema ima puno prednosti, a ukoliko se odlučite za organizaciju žurke, proslave ili rodjendana u Cinemi , u cenu zakupa uračunat je event menadžer, kao i kompletno osoblje. U klubu Cinema možete organizovati proslavu firme, rodjendana, godišnjice, a klub takodje možete iznajmiti za komercijalnu ili studentsku žurku, gostovanje poznatog DJ-a ili bilo koju drugu vrstu žurke ili proslave. Prostor za žurke koji ima klub Cinema ostaviće Vas bez daha, jer Cinema je jedan od retkih prostranih klubova za iznajmljivanje u Beogradu koji se može zakupiti i vikendom. Klub je renoviran krajem avgusta i početkom septembra 2018.godine i u novom ruku docekujemo sezonu 2018/2019.

Što se tiče organizacije proslava, rodjendana i drugih vidova zabava, Cinema se izdvaja kao jedan od najzahvalnijih prostora za žurke, ne samo zbog lokacije u centru grada, poznatog imena i profesionalne usluge, već i zbog činjenice da je sam klub jako zahvalan za dekorisanje, postavku benda itd. Posebno izdvajamo činjenicu da smo u našem klubu Cinema u 2017.godini organizovali blizu 20 korporativnih proslava. U Cinemi takodje organizujemo i danas veoma popularne svadbene žurke. Kao što je pomenuto, sam prostor kluba Cinema je zbog svog izgleda i visine pogodan za razne vrste dekoracija, posluženje hrane ( obično manji šank služi za postavku švedskog stola ), pa se veliki broj parova odlučuje da baš u Cinemi organizuje svoju svadbenu žurku. Medju mladjom populacijom, Cinema je izuzetno popularna kod iznajmljivanja za punoletstva. Klub ima tehničke karakteristike kao poznati svetski klubovi, veći broj elegantnih separea i dovoljno prostora za ples i druženje. Veoma često u klubu Cinema organizujemo studentske i druge komercijalne žurke. Maksimalan realan kapacitet kluba do 370 gostiju, otvara mogućnost organizovanja sjajnih žurki. Prostor za žurke koji pruža Cinema je definitivno prostor za sve vrste proslava, a neretko organizujemo diplomske žurke, devojačke i momačke večeri, kao i proslave rođenja deteta.

Pozovite nas na 061/6397-357 i rezervišite termin na vreme.

Ako Vas zanimaju kvalitet i korektna cena,
klub Cinema je pravo mesto za Vas!

Klub Drum

Klub Drum smo 2018. renovirali i od septembra počeli sa izdavanjem za žurke, rodjendane i druge vrste proslava. Klub do sada nije davan u zakup za privatne proslave, pa je ovo ujedno i prva sezona u kojoj je moguće iznajmljivanje kluba Drum za rodjendane, kao i sve vrste žurki i zabava. Klub Drum se nalazi u strogom centru Beograda i jedan je od najzanimljivijih prostora za žurke u Beogradu. Klub je kompletno opremljen. Ima sjajno ozvučenje, klubsku rasvetu, a poseduje i ventilaciju. Lokal je preuredjen, pa sada možemo ugostiti od 30 do 140 gostiju, u zavisnosti od Vaših želja i potreba. Klub Drum je pogodan i za organizaciju malih komercijalnih žurki, do 150 gostiju, a najveći broj termina je zakazan za proslave punoletstva i svadbene žurke. Klub ima moderan izgled, pa u kombinaciji sa underground stilom, koji ga takodje krasi, klub Drum predstavlja jedinstven klub za iznajmljivanje u Beogradu. Da bi ste na pravi način doživeli klub Drum, potrebno je da ga vidite uživo, pošto slike nikada ne mogu dočarati osećaj koji klub stvara kada se u njemu nalazite. Specifičan je i zato što ima centralnu prostoriju sa podijumom za igru, a oko nje još nekoliko manjih, povezanih prostorija, pa se stiče poseban utisak, kakav ne postoji u drugim lokalima za izdavanje.

Pozovite nas na 061/6397-357 i rezervišite termin na vreme.

Ukoliko želite klub drugačiji od drugih,
Klub Drum je pravi izbor za Vašu privatnu žurku.

Klub Premium

Klub Premium je jedan od naših prostora za žurke koji se iznajmljuju svim danima u sedmici. Klub Premium je kompletno opremljen kvalitetnom rasvetom i zvukom, ima separee i visoka sedenja, kao i barske stolove čiji broj se može smanjiti ili povećati spram vaših želja i potreba. Klub Premium je lociran u centru Beograda, ima svoj parking, ventilaciju i pozitivan PR kod svih gostiju koji su prošli kroz naš lokal i što je jako bitno – energiju koja se ne zaboravlja.

Klub Premium je idealan za proslave i žurke od 30 do 90 gostiju. U klubu Premium se može organizovati:

-Proslava firme
-Svadbena žurka
-Diplomska žurka
-Proslava punoletstva
-Dečiji rodjendan
-Momačko veče
-Devojačko veče
-Godišnjica

Kao i bilo koja druga vrsta proslave po vašoj želji. Moderan stil i prava klubska atmosfera krase Klub Premium, a pristupačna cena zakupa pomoći će da se odlučite upravo za nas.

Pozovite nas na 061/6397-357 i rezervišite termin na vreme.

Klub Splav

Jedni smo od retkih koji u ponudi imaju splav za iznajmljivanje za proslave i žurke do 60 gostiju. Po povoljnoj ceni možete iznajmiti naš prelepi, novi splav i uživati pored reke sa prijateljima, poslovnim saradnicima... Splavovi su uglavnom ili veliki za manji broj gostiju ili su previše skupi, a splav koji mi izdajemo za proslave upravo je suprotno.. Naš splav je pogodan za proslave do 60 ljudi, nije skup, a svojim izgledom se razlikuje od svega što ste do sada videli u glavnom gradu. Prostor za žurke na splavu sastoji se od 2 nivoa. Nameštaj i celokupan enterijer su potpuno novi, pa će vaš užitak biti upotpunjen prijatnom energijom. Splav ima dva nivoa, baštu, unutrašnji i spoljašnji deo, grejanje, ventilaciju, a može se iznajmiti kao prostor za rodjendan, proslavu ili kao splav za manju svadbenu žurku, diplomsku žurku ili manju proslavu firme. Atmosfera je skoro kao kućna, što se da videti i sa fotografija. Splav poseduje rasvetu i zvuk, kao i svaki drugi klub za iznajmljivanje. Ukoliko imate više od 60 zvanica, možemo vam iznajmiti još jedan od naših objekata na vodi, koji se nalazi odmah pored splava. Takodje je nov i opremljen za proslave i uživanje.. Splav za žurke i rodjendane se iznajmljuje i preko dana. Lociran je na Novom Beogradu i razlikuje se od svega što ste videli do sada.

Informacije i rezervacije termina: 061/6397-357.

Ukoliko želite da zaista uživate,
splav za iznajmljivanjeje pravi izbor.

Klub Mala scena

Klub Mala scena nalazi se u centru Beograda, u Sarajevskoj ulici. Klub je kompletno renoviran u drugoj polovini 2017. godine i izgleda vrhunski. Veliki broj novih separea, sjajna rasveta kao i novo ozvučenje, učiniče da Vaša žurka bude na svetskom nivou. Klub Mala scena možete iznajmiti svim danima u sedmici za proslavu punoletstva ili nekog drugog rodjendana, za proslavu firme, komercijalnu žurku, proslavu rodjenja deteta ili bilo koji drugi vid proslave po Vašoj želji. Naš klub za iznajmljivanje je poznat kao prostor za žurke i proslave. Termini se popunjavaju nekada i tri meseca unapred, pa savetujemo da nam se javite na vreme kako bi sve precizirali i kako bi ste kaparisali baš onaj termin koji ste želeli za Vaš bitan datum. Kod ostavljanja kapare dobijate priznanicu, koju je potrebno da ponesete na noć proslave.

Klub Mala scena je veoma popularan klub za iznajmljivanje, posebno za punoletstva. Činjenica da je naš prostor za žurke ekskluzivan, prostran i definitivno drugačiji od drugih, izdvaja nas iz ponude drugih klubova i prostora za žurke.

Pozovite nas na 061/6397-357 i zakažite Vaš termin na vreme, ponuda je izuzetno korektna.

Vaša Mala scena.

Klub Taš mašina

Klub Taš mašina nalazi se u centru Beograda, na stotinak metara od Skupštine, Pravnog fakulteta i Tašmajdanskog parka. Klub Taš mašina sagradjen je sa puno stila 2017. godine i predvidjen je za izdavanje svim danima u sedmici za proslave firmi, rodjendane, važne datume, svadbe, komercijalne i privatne žurke. Klub Taš mašina pogodan je i za modne revije, prezentacije, sastanke i sve druge vrste okupljanja. Izdavanje kluba za žurke, rodjendane i proslave, vikendom je nešto skuplje nego radnim danima, a u svakoj varijanti u cenu zakupa kluba Taš mašina uračunat je zakup kluba sa kompletnim osobljem, DJ-om, obezbedjenjem, fotografom, garderoberom i čisćenjem lokala, bez Vaših dodatnih ulaganja. Slobodno se može reci da je klub Taš mašina sagradjen po najvišim svetskim standardima. Klub je opremljen rasvetom i ozvučenjem najnovije generacije, kompletan inventar je potpuno nov, dok je ventilacija takodje na vrhunskom nivou.

Prostor za žurke poseduje veliki deo za ples, VIP deo, specijalnu VIP sobu, kao i veliki separe koji je uzdignut iznad kluba. Klub poseduje i kožne separee, predprostoriju za slikanje, veliku garderobu i reprezentativan je za sve vrste okupljanja. Klub je deljiv, te je moguće organizovati proslave od 80 do 550 gostiju. U klubu su snimane serije, organizovane modne revije, kao i razne vrste priredbi. Klub Taš mašina ima svoj VIP parking i jedan je od najvećih prostora za žurke i korporativne proslave u Beogradu. Iznajmljivanje kluba Taš mašina u Beogradu je potrebno zakazati na vreme, obzirom na veliki broj dešavanja koja su već zakazana u našem klubu.

Sve informacije o terminima i saradnji, možete dobiti pozivom na telefon kluba 061/6397-357.

Ako želite ekskluzivu, a korektnu cenu,
klub Taš mašina je pravi izbor.

Klub Studio

Klub Studio se nalazi u centru Beograda, u Brankovoj ulici, na samo 200 metara od Terazija i Knez Mihailove i jedan je od klubova koje držimo dug niz godina. Klub Studio poseduje veliki broj robo glava, skenere, lasere, kao i udobne separee, visoka sedenja, ali i barske stolove sa barskim stolicama. Naš klub je osmišljen upravo za organizaciju svih vrsta žurki i proslava do 120 gostiju. U klubu organizujemo proslave punoletstva, dečije rođendane, studentske i svadbene žurke, kao i diplomske žurke. Klub Studio je kao prostor za žurke pogodan i za proslave rođenja, momačke i devojačke večeri, obzirom da ima nekoliko velikih separea i dovoljno mesta za ples. Klub Studio na Zelenom vencu je klub sa dugom tradicijom organizacije proslava, rodjendana i žurki, a renoviran je 2017.godine.

Iznajmljivanje kluba Studio za rodjendane i žurke moguće je svim danima u sedmici, a za proslave rođendana cena se kreće od 130e za dnevne proslave, pa do 240e za večernje termine od 22 do 03h. Ove cene zakupa su sa kompletnim osobljem sigurno su jedne od pristupačnijih u Beogradu. U cenu su takođe uračunati DJ i fotograf.

Klub Studio je prostor za sve vrste žurki, a obzirom da se termini popunjavaju nekada i po dva meseca ranije, savetujemo da nam se javite na vreme i pravovremeno zakažete obilazak kluba.

Pozovite 061/6397-357 i uverite se u sve pogodnosti koje pružamo.

Klub Scena

Klub Scena je jedan od naših klubova koje držimo skoro celu deceniju. Klub je lociran u centru grada, na Savamali, samo sto metara od novih zgrada Beograda na vodi. Klub Scena je jedan od interesantnijih klubova za iznajmljivanje. Kao prostor za žurke veoma je pogodan zbog svog prijatnog izgleda, dobre lokacije i odličnog zvuka. Rasveta je potpuno nova, a klub je renoviran sredinom 2018. godine. Kada se udje u klub stiče se utisak opuštenog mesta, prostora za žurku koji to upravo i jeste. Sa svojom rasvetom i specijalnim stolovima koji menjaju boje, klub scena je kod mlađe populacije veoma popularan za organizaciju studentskih žurki i proslava osamnaestih rođendana.

Ovaj klub-prostor za žurke ima oko 30 sedećih mesta u separeima, desetak barskih stolova, ventilaciju, parking i dušu, kao malo koji lokal u gradu. Urbani deo Beograda – Savamala, u kom se nalazi klub Scena, veoma je popularan kod mladih, pa u klubu Scena možete organizovati i komercijalnu žurku, s obzirom na veliki broj prolaznika, sigurno biste imali i nove goste na koje niste računali. Naravno, kada su privatne proslave u pitanju (proslave rodjendana, firmi, svadbene žurke...), u klub ulaze isključivo gosti sa vašeg spiska. Cena zakupa za rođendane i diplomske žurke varira od 220 do 260 evra, a u cenu je uračunato kompletno osoblje, dj i fotograf, kao i obezbeđenje koje proverava spisak gostiju na ulazu. Za dnevne proslave dečijih rodjendana cena je povoljnija.

Pozovite 061/6397-357 i raspitajte se o svim detaljima u vezi sa klubom Scena. Ukoliko želite da organizujete vašu proslavu pod povoljnim uslovima,
klub Scena se povoljno iznajmljuje svim danima u sedmici.